تصور کنید که سرما به گوشت و استخوانتان رسیده و زیر برف و باران بودهاید، قطعا وقتی تا به این حد از سرما را تحمل کردهاید، تصور خوردن یک کاسه سوپ داغ جانی دوباره به شما میدهد. یا حتی سرما خوردهاید، قطعا دنبال سوپ برای سرماخوردگی خود میگردید. اصلا بهتر است بگوییم وجود یک قابلمه سوپ که روی اجاق گاز میجوشد، گرمای خوبی به آشپزخانه میدهد و عطرهای خوشمزهای را در سراسر خانه پخش میکند و رنگ و بویی به فصل سرد که غالبا دلگیر است میدهد.
مطمئن باشید اگر از مردم سراسر دنیا در مورد غذای مورد علاقهشان، آن هم درست در فصل سرما بپرسید، قطعا یکی از گزینههای انتخابیشان یک کاسه سوپ داغ خواهد بود. در هرصورت سوپ و طرز تهیه آن همیشه با استقبال افراد علاقه مند به آشپزی روبرو است. در این مقاله ما میخوایم با انواع سوپ هایی که در یک ساعت طبخ میشود آشنا شویم. اگر شما نیز علاقمند به این پیش غذای ساده و خوشمزه هستید با ما همراه باشید.
سوپ چیست؟
سوپ مایعی خوراکی بسیار غنی و گرم میباشد، که مصرف آن در برنامه غذایی نقشی بسیار اساسی دارد. سوپ، از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، گوشت چرخکرده، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنیها تهیه میشود. علاوه بر این، سوپ به عنوان پیشغذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو میشود. بهطور کلی سوپها به دو نوع کلی تقسیم میشوند: سوپهای رقیق و سوپهای غلیظ.
برای مشاوره و ثبت سفارش کاسه سوپ خوری کلیک کنید.
انواع سوپ
سه دسته اصلی سوپ وجود دارد که این به طور گستردهای در آشپزخانه مدرن امروزی طبخ میشوند:
-
سوپ رقیق
سوپهای رقیق، نوعی سوپ هستند که هیچ عامل غلیظکنندهای در آنها وجود ندارد. برخلاف تصور، این نوع سوپ میتوانند پر از طعمهای تند و متمایز باشند.
-
سوپ غلیظ
سوپهای غلیظ بر پایه سبزیجات، گوشت یا ترکیبی از هر دو هستند. مینسترون نمونهای معروف از این نوع است. این سوپ برخلاف انواع شفاف از تکههای موجود صاف نمیشود. بلکه تکههای سبزیجات در آن به همان شکل باقی میماند.
-
سوپ سرد
سوپ سرد در برخی از فرهنگها، اغلب آنهایی که نزدیک خط استوا، محبوب هستند چون یک ناهار یا پیش غذا با طراوت و در عین حال سیرکننده به شمار میآیند! گازپاچو احتمالا یکی از شناختهشدهترین انواع سوپ سرد است، اما در فرهنگهای مختلف انواع مختلفی وجود دارد.
برای سفارش ظروف گیاهی کلیک کنید.
چه سوپ هایی در یک ساعت اماده می شوند؟
اگر با کمبود وقت مواجه هستید پیشنهاد ما به شما سوپ است که بسیار آسان و سریع طبخ میشود. در ادامه با سوپ هایی با طبخ آسان و سریع آشنا میشویم.
-
سوپ مرغ
سوپ مرغ یکی از انواع سوپهای خوشمزه و مقوی بین المللی است که در کشورهای مختلف با رسپیهای متنوعی طبخ میشود. این سوپ خوشمزه از سوپهای مقوی محسوب میشود که برای درمان سرماخوردگی نیز مفید است.
-
سوپ جو
سوپ جو یکی از انواع سوپهای مجلسی و بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است؛ محبوبیت این سوپ به حدی زیاد است که تقریبا در هر رستورانی میتوانید آن را به عنوان پیش غذا سفارش دهید.
-
سوپ زرشک با ورمیشل
سوپ زرشک با ورمیشل را میتوانید در هر فصلی از سال در کنار غذای اصلی به عنوان سوپ متفاوت، سرو کنید و حتی اگر آن را به صورت مجلسی طبخ کنید، برای مهمانیها هم کاربرد دارد.
-
سوپ شیر
سوپ سفید یا سوپ شیر با جو از جمله محبوبترین انواع پیش غذا و در برخی موارد غذای ساده نونی است. این سوپ یکی از پرطرفدارترین سوپها به شمار میرود.
برای آشنایی با انواع ظروف یکبار مصرف گیاهی کلیک کنید.
برای درست کردن بهترین سوپ چه نکاتی باید رعایت شود؟
برای طبخ یک سوپ خوب بهتر است آن را با آبگوشت خانگی یا مرینیتهای خانگی خود بپزید و از مرینیت یا پودرهای آماده گوشت یا استاک و طعمدهنده استفاده نکنید؛ و از همه مهم تر نحوه سرو آن با ظروف گیاهی است که در ادامه با آن آشنا میشویم.
سوپ در چه مکان هایی کاربرد دارد؟
سوپ در مهمانیها و دورهمیها، مراسمات مذهبی ایام محرم در فصول سرد سال، بیمارستانها، رستورانها و .. میتواند انتخابی بسیار مناسب باشد زیرا نحو پخت ساده و طعمی دلپذیر را برای افراد به ارمغان میآورد. اما نکنه کلیدی و مهم سرو سوپ ظرف آن است.
از آن جا که اکثر سوپها به صورت گرم سرو میشوند پس بسیار مهم است که به جای استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی از ظرف گیاهی و کاسه سوپ خوری کاغذی استفاده کرد. با استفاده از کاسه سوپ خوری کاغذی میتوان علاوه بر سرو سوپ مورد علاقه خود از آسیب رسیدن به محیط زیست نیز جلوگیری شود.
کاسه سوپ خوری کاغذی چیست و چگونه تهیه می شود؟
ظروف گیاهی، جزو آن دسته از ظروف است که سازگاری بالایی با محیط زیست داشته و با سرعت بالا در خاک تجزیه میشود. از مزایای اصلی و مهم این نوع ظروف، این است که موادغذایی و مایعات با ترکیبات آن آلوده نشده و به سلامت انسان آسیب نمیرساند. از آنجا که مواد غذایی حاوی روغن، بخار آب، مواد پروتئینی و مواد اسیدیته هستند، برای سرو آنها باید از ظروفی استفاده شود که مولکولهای آن با مواد غذایی ترکیب نشوند. در این میان، تنها راهکار استفاده از تولیداتی است که طی فرایند بسیار پیچیدهای از ساقه نیشکر تولید شده باشند. این ظروف یکبار مصرف، در کنار مزایایی که بیان شد، ظاهر بسیار زیبایی داشته، شکننده نیست و با قیمت فوقالعاده مناسب در اختیار مصرفکنندگان قرار گرفته است. در کشور ایران استفاده از کاسه سوپ خوری در پخش کردن نذریها و … بسیار مرسوم است. کاسههای سوپ خوری و آش خوری بایدا، یکی از برترین محصولاتی است که میتوان از آن در مراسم مذهبی و آیینی بهره گرفت تا نه تنها امکان سرو و پخش کردن نذریها به راحتی فراهم شود، بلکه سلامت مصرفکنندگان تأمین گردد.
همچنین، از آنجا که سروِ آش و سوپ به عنوان پیش غذا در رستورانها و… بسیار مرسوم است، این ظروف میتواند گزینه بسیار مناسبی برای پذیرایی باشد. قهوهخانهها، رستورانها و کترینگهایی که صرفاً به فروش آش و سوپ اقدام میکنند، میتوانند به راحتی از ظروف سالم و تجزیهپذیر بایدا برای سرو غذای خود بهره گیرند.
به همین خاطر پیشنهاد ما به شما استفاده از ظروف گیاهی و تجدید پذیر برای سرو پیش غذایتان است.