امروز میخواهیم درباره خوراکی خوشمزه و شیرین به نام بیسکوییت صحبت کنیم. بیسکوییت میان وعدهای سالم و خوشمزه است. میتوان گفت همه آدمها بیسکویت را دوست دارند؛ چون بیسکویت برای اکثر قریب به اتفاق افراد جزء اولین خوراکیهایی بود که بعد از شیر مادر امتحان میکردند و برای همین همیشه یک حس نوستالژیک در طعم بیسکویتها وجود دارد. بیسکویتهای کوچک، بزرگ، ترد، نرم، شکلاتی، کرهای، میوهای، با مغزهای مختلف و عسل و بینهایت طعمهای دیگر که هرکدام لذت خاص خود را دارند. در چنین شرایطی وقتی به بیسکویت فکر میکنیم یا نام آن را میشنویم، ته ذهنمان یک نقطه شیرین، یک لحظه لذت بخش نقش میبندد، آنجایی که لذتهای کوچک زندگی را ذخیره کردیم و هر از گاهی با شنیدن یک بوی مطبوع، یا خوردن یک طعم خاطرهانگیز، باز هم بیرون میآوریمش و یکبار دیگر آن لذت وصف ناشدنی را در ذهنمان مرور میکنیم. اگر شما هم علاقه مند به بیسکوییت هستید این مقاله جذاب را از دست ندهید.
بیسکوییت چیست؟
یکی از قدیمیترین و پرطرفدارترین خوراکیهای موجود در سراسر دنیا، خانوادهی بیسکوییتها هستند. این خوراکیها از دو سه قرن پیش تولید میشدند و از همان زمان نیز مورد استقبال مردم در سراسر دنیا قرار گرفتند. بیسکویت خوراکی است که ماده اصلی آن آرد بوده و حدود 2 یا 3 قرن پیش، مردم دنیا تصمیم گرفتند یک خوراکی مغذی و سبک تولیدکنند که سریع فاسد نشود. هدف اولیه از تولید بیسکویتها، در اختیار داشتن یک خوراکی مفید برای نیروهای دریایی بود که امکان دسترسی به غذاها و خوراکی های تازه نداشتند. امروزه برای نگهداری بیسکویتها از ظروف یکبار مصرف کاغذی و سینگل های کاغذی استفاده میشود تا ماندگاری بالایی داشته باشند.
انواع بیسکوییت ها
بیسکویت کرم دار
بیسکویتهای کرمدار، از پرکالریترین و چربترین بیسکویتها هستند. معمولا هر عدد از این بیسکویتها از 2 بیسکویت و یک لایه خامه پرچرب تشکیل است. بنابراین مصرف آنها به هیچ وجه به افرادی که چربی یا قند خون دارند، توصیه نمیشود. افرادی هم که از اضافه وزن و چاقی رنج میبرند باید تا حد امکان بیسکویتهای کرم دار استفاده نکنند، اما کسانی که لاغری مفرط دارند و میخواهند کمی وزنشان را بالا ببرند، میتوانند با چای عصرانهشان، یکی دو عدد از این بیسکویتهای کرمدار را هم میل کنند.
برای آشنایی با انواع کاغذ سینگل کلیک کنید.
بیسکویت رژیمی
بیسکویت یکی از بهترین میان وعدههایی است که میتواند جایگزین خوبی برای میان وعدههای چرب و مضر باشد. یکی از مزیتهای بیسکویت نسبت به سایر مواد غذایی، ماندگاری بلند مدت آن است. البته یکی از رازهای ماندگاری بالای بیسکوییت ها را میتوان استفاده از ظروف کاغذی و گیاهی عنوان کرد. به دلیل پخته بودن و رطوبت کم این محصول کپک نمیزند و توسط میکروبها فاسد نمیشود. در میان انواع بیسکویت از جمله بیسکویت سبوسدار، بیسکویت کرمدار و… یکی از رایجترین انواع بیسکویت که چند سالی است مورد توجه مصرف کنندگان خاص خود قرار گرفته است، انواع بیسکویتهای رژیمی هستند. بیسکوییت های رژیمی برای افراد چاق و دارای قند خون بالا و دیابت بسیار مناسب است.
بیسکویتهای سبوسدار
غلات کامل و فیبرهای غذایی، برای سلامتی ما به ویژه برای قلب و سیستم قلبی عروقی مفید هستند. آنها دیابت را کنترل میکنند و با ایجاد احساس سیری برای مدت طولانی به کنترل وزن کمک میکنند. تصور کنید چقدر خوب میشد اگر میتوانستید با خوردن بیسکویت علاوه بر تامین مواد مغذی لازم، سلامت بدن خود را حفظ کنید!! باید بگوییم بیسکویتهای سبوسدار این امر را ممکن کردهاند.
تولیدکنندگان محصولات حاوی سبوس زمانی که دیدند محصولاتی مانند نان، بیسکویت، کلوچه و… از طرف مردم مورد توجه قرار گرفته اند، به این امر توجه بیشتری کردند. بنابراین بسیاری از کارخانههای تولید بیسکویت در جهان و ایران، بیسکویتهای سبوسدار را در خط تولید خود قرار دادند و آنها را روانه بازار کردند. از سویی دیگر کارخانههای بسیاری برای این چنین محصولی احداث شدهاند که با استفاده از ظروف کاغذی و سینگل های بهداشتی اقدام به بسته بندی این محصولات کنند.
بیسکویت مادر
بیسکوییت مادر، بیسکوییتی که نام آن تداعی کننده کودکی و طعم بینظیر آن است. این بیسکوییت توسط شرکت «ویتانا» از سال 1337 شمسی تولید و عرضه میشود. بیسکوییت مادر خیلی زود با استقبال عمومی روبرو شد؛ به حدی که پزشکان آن را یک مکمل غذایی میدانستند و به مادران توصیه میکردند بعد از 6 ماهگی، این بیسکوییت را با شیر خود ترکیب کرده و به کودکان بدهند. جالب است بدانید که این بیسکوییت، حاوی ویتامین آ، ویتامین دی، کا و ای بوده، کلسیم دارد و بسیار هم زود هضم است.
بیسکوییت ها در چه مراسماتی کاربرد دارند؟
بیسکویت کریسمسی
همانطور که ما در روزهای عید نوروز یا شب یلدا، خوراکیهای خاص خودمان را داریم، اهالی دیگر نقاط دنیا نیز در شبهای خاص مثل شب سال نو، یا شب کریسمس، با چند مدل خاص از خوراکیها، دورهمیهایشان را شادتر میکنند. آنها با استفاده از ظروف کاغذی چندین مدل از بیسکویتهای شکری، کوکیها و شیرینیها را با المانهایی از درخت کریسمس و بابانوئل، تزئین کرده و استفاده میکنند.
بیسکویت هالوین
تجربههای این چند سال اخیر نشان داده که در روز هالوین نیز بیسکویتها میتوانند یک گزینهی اصلی در تزیین و خوشمزه کردن مهمانی باشند.
بیسکویتهای ولنتاین
همهی کشورهای جهان روزی را به نام روز عشق جشن میگیرند. حضور بیسکویتهایی با تم عشق یک عضو جدا نشدنی در بستههای هدیهای این روز است. هدیهای خوشمزه که حس دوست داشتن را به فرد القا میکند. در ایران هم این بیسکویتها به تازگی رواج پیدا کرده و در روزهای میانی زمستان، بخش بزرگی از بازار را به خود اختصاص داده است.
برای ثبت سفارش انواع کاغذ سینگل کلیک کنید.
بیسکویتها در عروسی
استفاده از بیسکویت در یک جشن به خصوص روز عروسی، اتفاق هیجانانگیزی است. شما میتوانید با تعدادی بیسکوییت تزئین شده در یک ظرف کاغذی از مهمانان خود پذیرایی کنید.
بهترین مارکهای بیسکوییت خارجی
بیسکویتها با کیفیت عالی و بسته بندیهای جذاب به فروش میرسند. با وجود محصولات مرغوب ایرانی، نیاز به تهیه بیسکویت خارجی کمتر حس می شود. بیسکویت از خوراکیهای محبوب خانواده های ایرانی میباشد. امروزه بهترین بیسکویتهای رژیمی توسط بهترین برندهای ایرانی تولید میشود اما اگر به دنبال بیسکویتهای درجه یک خارجی و پرطرفدار هستید پیشنهاد ما به شما استفاده از بیسکویتهای زیر است:
- اریو (OREO)
- لکسوس (LEXUS)
- لیدی فینگر (Lady Finger)
روش نگهداری از بیسکویت چیست؟
یکی از روشها برای افزایش مدت ماندگاری شیرینی خشک، به خصوص بیسکوییت، قرار دادن آنها در ظروف دربدار کاغذی به صورت ردیفی است. برای جلوگیری از چسبیدن شیرینیها به یکدیگر و خرد شدنشان نیز میتوانید ورقهای از کاغذ بین ردیفهای بالا و پایین قرار دهید که به نام کاغذ سینگل مشهور است و آن را در یخچال بگذارید تا شیرینی تازهتر بماند. در این صورت شما با استفاده از ظروف یکبار مصرف کاغذی و کاغذ سینگل علاوه بر تازه نگهداشتن بیسکوییتتان به حفظ محیط زیست نیز اهمیت بیشتری قائل شدهاید.
اگر میخواهید بیسکویت شما ترد و شکننده باشد و صدای مخصوص خود را داشته باشد. چند حبه قند داخل جعبه بیسکویت بیندازید. در ضمن هرگز بیسکویت را در قوطی یا پاکت پلاستیکی قرار ندهید.
کاغذ سینگل چیست؟
کاغذ سینگل، همان کاغذ موجدار، مقوای موجدار یا مقوای کنگرهدار است که از دو لایه تشکیل شده که لایه زیرین موجدار آن با نام فلوتینگ مشهور است و لایه کاغذی رویه آن با گرماژهای مختلف تولید میشود.
از کاغذ سینگل با ویژگیهایی از جمله:
- کمپوستپذیر و تجزیهپذیر
- عدم آسیبپذیری در مقابل ضربه
- قابلیت بازیافت و تبدیل شدن به کود مغذی حیوانات
- مقاومت بسیار بالا در برابر رطوبت و نور
- حفاظت و نگهداری مطلوب از حساسترین مواد غذایی
انتخابی مناسب برای بسته بندی و نگهداری بیسکوییتها است و میتوان با استفاده از کاغذ سینگل بیسکوییتهای خوشمزه خود را در مدت زمانی طولانیتر نگهداری و استفاده کرد.
شما برای نگهداری بیسکویتهای خود چه روشی دارید؟ با ما در میان بگذارید.